Nya HP4: unikt exklusiv–bara tillgänglig för några få utvalda.

By 29 november 2012 GMC nytt No Comments

Vi har lyckats lägga vantarna på 1 st HP4, kom in och kika på monstret från Tyskland.

När extremt låg vikt, imponerande kraft och suveräna köregenskaper kombineras, kallar vi resultatet för HP – High Performance. För första gången finns denna nu denna filosofi i en 4-cylindrig version: HP4. Med utgångspunkt från BMW 1000 RR har en fabrikstillverkad fullblodsmotorcykel utvecklats, där material av enastående kvalitet fått en design i absolut toppklass.

Ren kraft:

Den lättaste 4-cylindriga motorn (inkl ABS) i segmentet ger kompromisslös acceleration med en effekt på 142 kW (193 hk) och ett maximalt vridmoment på 112 Nm. Den nya ljuddämparen bidrar till ett högre vridmoment i det mellersta varvtalsregistret, för att maximal styrka ska finnas tillgänglig, när den behövs. Som förare vill du ju försäkra dig om de bästa varvtiderna.

Ren intelligens:

Ur teknisk synpunkt är HP4 en bra bit före sin tid – något som demonstreras av det faktum att den har världens första dynamiska fjädringssystem DDC. Detta anpassar automatiskt stötdämpningen till den aktuella körsituationen. Man kan välja mellan olika inställningar: Regn och Sport för landsvägen, Race och Slick för racingbanan. Den vidareutvecklade DTC stöder detta på ett perfekt sätt: i läge Slick kan den finjusteras mellan -7 och +7. Därigenom är det möjligt att finna den perfekta balansen mellan stöd från systemet och förarkontroll. Resultatet är kristallklar feed-back, maximalt väggrepp och optimal acceleration.

Ren exklusivitet:

Nya HP4 uttrycker sin starka personlighet med en raffinerad färgsättning i färgerna Vit och Racing Blue, oöverträffad i sin kraftfulla briljans. På grund av den speciella tillverkningsprocessen, kan bara några få motorcyklar färdigställas under produktionsperioden fram till 2014. Nya HP4: unikt exklusiv – bara tillgänglig för några få utvalda.